En interessant dag på Cape Point

I dag har vi vært på Cape Point- Cape det gode håp

Ca 1times kjøring fra Cape Town finner du det mest sørlige punktet i Sør Afrika. Her møtes det Indiske hav, og Atlanterhavet. Vi gikk helt ut til tuppen, og fy søren for en fin utsikt! Ett fjell omringet av 2 av verdens største hav. Mens vi kikket nedover mot havet oppdaget vi til og med 2stk hvaler som svømte rundt. Det kan ikke bli stort bedre enn det!

Dumme Bavian

Turen ut tok ikke mer én halvannen time, derfor bestemte vi oss for å utforske mer av øya. Vi kjørte nedover mot ett annet utkikkspunkt, og før vi helt skjønte hva som skjedde står det 3stk strutser utenfor bilen vår. WTF? Vi kjørte ikke mer en ett par meter før vi plutselig ser én haug med bavianer, og jeg gjorde selvsagt det du ikke skal gjøre, jeg gikk ut av bilen for å ta bilder.

Tor Martin kjørte bilen til sides og kom ut for å se på, men jeg syntes de kom litt vel nærme så bestemte meg for å sette meg i bilen igjen. Jeg oppdaget én Bavian som studerte meg fra andre siden av veien, Tor Martin hadde tatt nøklene med seg så jeg fikk ikke lukket igjen vinduene. Plutselig ser jeg Bavianen går målrettet mot bilen, jeg kastet meg over til andre førersiden på bilen i det han kommer hoppende inn vinduet, og klarer å komme meg ut av bilen. Før vi vet ordet av det er det en hel familie inne i bilen. De klarte å tømme sekken min for mat å rive ut alt annet av innhold. 2stk hoppet fornøyde ut med en kjekspakke å en pose chips, mens de andre slåss om frokostrestene mine inne i bilen.

Vi sto begge å kikket sjokket på hverandre i noen sekunder å lurte på hva f*** gjør vi nå.
Tor Martin var vågelig nok til å gå bort å åpne bagasjerommet å fikk alle til å hoppe ut før vi kastet oss inn i bilen å kjørte bånn gass videre.

Note to self: Hold vinduer og dører lukket i nærheten av Bavianer. En fin lærepenge før vi reiser til Namibia!

Vi kjørte ned til utkikkspunktet å fikk tatt noen bilder før vi tilbake til leiligheten. Vi var begge enige om at det var nok opplevelse for i dag.

Foruten Bavian opplevelsen vil vi gjerne anbefale alle som reiser til Cape Town om å ta turen ut til Cape Point.

By |2018-09-16T09:07:55+00:00august 10th, 2018|Alle, Dyr, Oss, Sør Afrika|0 Comments

About the Author:

Hi, I am Therese. I recently quit my job to travel the world with my hubbie. I like to write about animals, living in the moment and experiences I feel alter something in my life.I like adventures, animals and living in the moment. You don't have to sacrifice the future to be able to enjoy whats in front of you, and my goal is to show people that it's possible to both.Don't hesitate to send me a message about anything that crosses your mind. I will happily provide travel tips too.

Leave A Comment