Ikke alt er én fryd på Mauritius

Forrige uke var vi å svømte med delfiner, men siden det var ett helt opplegg med grilling på en øy, snorkling, sightseeing osv, fikk vi ikke mer en én time sammen med disse fantastiske dyra. Derfor bestemte vi oss for å booke en ny tur som bare gikk på å svømme med delfinene, uten alt det andre.

Ricardo (vår strandmann som ordner alt) fikset oss båt til å svømme med delfinene i ett par timer i dag. Her skulle vi også få mulighet til å filme med dronen, og gopro´en.

Supergira kjørte vi av gårde kl. 06.30 i dag tidlig. Vi fikk servert frokost ved båtkaien, som var ett stort pluss i boka! Da vi gikk ombord i båten syntes jeg det var litt rart det var så mange andre som skulle være med. Ikke at det gjorde oss noe, men rart at så mange har skreddersydd akkurat samme tur som oss..

Denne gangen var det ikke så vanskelig å finne delfinene, det var bare å se etter en klynge med speedbåter for å så kjøre dit. 2 mislykkede hopp i havet, og jeg fikk beskjed om å legge fra meg svømmeføtter å masker. Litt usikker på hva de mente, men fant fort ut at det var bare den halvtimen vi fikk med delfinene for båten skulle nemlig videre å grille på øya ( samme øya vi spesifikk sa vi ikke skulle til).

En stk forbanna Therese fikk ringt til selskapet vi booket hos. De beklaget seg, men hadde ikke fått med seg hva vi egentlig skulle. Litt rart da vi faktisk betalte mer for 3 timer med delfiner enn det den ”standard” pakken kostet. De sendte en ny båt for å hente oss på øya ettersom sjåføren vår satt på kaien å ventet. Noe som var like greit siden vi ikke akkurat var i særlig humør til å kose oss. Da vi kom tilbake igjen regnet vi nesten med at selskapet ville prøve å ordne opp med å kanskje gi oss en ny mulighet i morgen, eller tilbakebetale litt av beløpet, men det kunne vi visst bare glemme! De mente vi fikk mer med på turen en hva vi hadde betalt for siden vi fikk være med å snorkle å se øya..

Se film fra dagen her:

By |2018-07-20T19:11:22+00:00juli 20th, 2018|Alle, Mauritius|0 Comments

About the Author:

Hi, I am Therese. I recently quit my job to travel the world with my hubbie. I like to write about animals, living in the moment and experiences I feel alter something in my life.I like adventures, animals and living in the moment. You don't have to sacrifice the future to be able to enjoy whats in front of you, and my goal is to show people that it's possible to both.Don't hesitate to send me a message about anything that crosses your mind. I will happily provide travel tips too.

Leave A Comment