Let’s get Lost

 

Det føles nesten litt uvirkelig denne reisen vi skal begi oss ut på.

Nå er det ikke mer en 3 måneder til avreise. Heldigvis går tiden fort når du har så mye som ordnes i forkant.

Fokuset de siste månedene har vært å få lagt til innhold på nettsiden, og hele turen i sin helhet, men nå som ting begynner å falle på plass er det godt å kunne lene seg litt tilbake å kunne drømme seg bort til vårt første stop, Madagaskar.

Vi har lagt i uendelige timer med planlegging de siste månedene, men jeg er ganske sikker på at alt vil være verdt det, og at det vil være til vår fordel. Vi blir bare mer og mer motivert jo mer vi leser om stedene vi skal besøke. Samtidig er det noe med det å jobbe hardt å gjøre seg fortjent til alt vi får oppleve.

Filmen Madagascar

Sett bort fra filmen med samme navn, som igjen noen «usannheter» om hva, og hvordan landet egentlig er, vet vi ikke så alt for mye om Madagaskar. Sosiale medier forteller enten om luksus hoteller, og flott natur, eller elendighet, og fattigdom. Men det er lite informasjon om»hverdagen» og hvordan menneskene her egentlig har det. Vi er forberedt på mange inntrykk. Nå teller vi bare ned dagene til avreise.

Første inntrykk

På fredag møtte vi en vennine til Lunch, hun har bodd på Madagaskar i 3 måneder. Siden dettes var i jobbregi har hun fått opplevd Madagaskar som det er, ikke bare som en turist på ferie, og det er akuratt dette vi ønsker å oppnå med turen hit.

Helene som hun heter kunne fortelle oss om vennlige mennesker, og hvor vakker denne øya er. Alle ting du kan forvente å se, smake og oppleve. Men samtidig hvor priviligerte vi er som bor her i Norge. Akuratt dette er vel litt av poenget me Qoalafied Prosjektet – Se og oppleve hvordan andre lever, hva du går glipp av om du ikke reise. En liten påminder om å sette pris på det vi har, og hvor heldige vi faktisk er som bor  i Norge.

Den følelsen

Det var litt morsomt å se at de bildene vi har laget oss i hodet, var nesten de samme som Helene viste oss på telefonen sin. Vi fikk så mange nyttige tips, og vi endte opp med å legge tid flere steder å besøke her etter å ha blitt fortalt så mye fine ting om flere av stedene.

For å si det sånt, vi gikk begge i fra denne lunchen en smule mer gira en vi var når vi kom. Vi er så gla for at vi bestemte oss for å være her i to hele måneder. Slippe tidspresset, og være fri til å utforske å ta ting som de kommer. Det er nesten sånt at vi skulle ønske vi skulle være her litt lenger.

Alt i alt ser vi virkelig frem til kunne skru av alarmklokken, glemme fortiden, ikke tenke på fremtiden, men å faktisk være tilstede å leve her og nå. På en strand, i en bungalow, mens vi ser på Lemurer.

 

Lonely Planet har en fin video som deler våre tanker

By |2018-04-25T16:57:31+00:00april 25th, 2018|Dyr, Madagaskar, Oss|0 Comments

About the Author:

Hi, I am Therese. I recently quit my job to travel the world with my hubbie. I like to write about animals, living in the moment and experiences I feel alter something in my life.I like adventures, animals and living in the moment. You don't have to sacrifice the future to be able to enjoy whats in front of you, and my goal is to show people that it's possible to both.Don't hesitate to send me a message about anything that crosses your mind. I will happily provide travel tips too.

Leave A Comment