Loading...
Om oss2018-06-11T12:13:21+00:00

Vår historie

Brevet

“Hei Therese. Jeg har en vill idé, bli med?”

Hva om vi kjøper et kamera, forlater jobbene våre og reiser. La oss dra til Australia først. Målet hele veien er å ha nok penger til å reise dit vi vil. Vi er interessante hver for oss, men sammen er vi uslåelig. La oss surfe, dykke, kjøre båt og fridykke, vi kan hoppe i fallskjerm og klatre fjell, filme oss selv. Uredde. Vi er flinke, vi kan redigere selv, sender klippene hemningsløst rundt til noen som er flinkere enn oss. Vi skal hike, trekke, utforske, bli kjent med folk og oppleve verden. De andre skal erobre verden, vi vil bare vise verden frem.
Therese, jeg har en plan, den er gal, er du med?

-Din Tor

Sent 2017


Therese mottok dette brevet sent i 2017. Hun kunne ikke tro det, senere, da hun møtte ham, ville han lese det høyt, hvor hun raskt ville svare ja uten et blunk eller tvil. Øyeblikket er støpt inn i begges hukommelse som den dagen de skjønte at de var på en bølgelengde så lik at det skulle godt gjøres å flye noe nærmere.

Hun ville kalle den skjebnen, han ville kalle det en perfekt tilfeldighet. De hadde hver for seg planlagt noe lignende i fortiden, selv om de aldri utførte sine planer, var det alltid i bakhodet. En plan å reise hvor de ville, når de ønsket, hvordan de ville. Dette brevet var starten på det hele, de begge visste nøyaktig hva de skulle gjøre.

Planen

Reiseplanen deres utviklet seg snart til noe mer enn bare å reise en destinasjon eller to, og de oppdaget snart at de hadde mer til felles enn bare reiseselskapet. Som tiden skulle vise, skulle de bli et par, som ville legge på en reise som mest sannsynlig ville endre deres perspektiv på mange ting. De visste en ting i det minste, de var «Qoalafied» til å reise.

Lurer på hvordan det hele ble planlagt? Hvor vi reiste? Hva vi gjorde? Hvordan det var? Eller kanskje bare hvordan vi klarte å gjøre alt? Du vet hvor du skal lese.

Ps: Hvis vi noen gang skriver en bok. Vil dette være begynnelsen.

Therese og Tor
Qoalafied

Therese
Therese The Animal Lover
Jeg elsker å reise, møte nye mennesker, og jeg er over gjennomsnittet glad i dyr.
Sett et dyr i fanget mitt, og jeg glemmer tid og sted.

Jeg tror sterkt på at ting skjer for en grunn, og jeg er veldig spent på å se hvor denne reisen vil ta meg.

Tor-Martin
Tor-MartinEventyrlysten Techie

Jeg er en eventyrlysten person, som elsker å bli kjent med nye mennesker og oppleve andre kulturer, natur og dyr.

Jeg vil reise verden i ubestemt tid og se hvor livet tar meg!

MØT VÅRT TEAM

Vi kunne ikke gjøre dette alene, og ikke ville vi heller. Møt vår fantastiske
team som hjelper oss i bokstavelig talt alt vi ikke kan gjøre på egen hånd.
(som er mye)

Helene Eik

Madagaskar spesialist

Helene bodde på Madagaskar i tre måneder jobbende som sykepleier. Hennes jobb og tilstedeværelse på øya har vært til stor verdi for oss, hun har opplevd det beste og det verste boende der. Takket være henne er vi godt forberedt!

Elisabeth Horne

Graphical Designer

Hun er den fantastiske jenta bak våre fantastiske håndtegnede Q Logo og arbeidet henne prater for seg selv. Vi er utrolig heldige som har henne på teamet vårt, og utrolig stolte over logoen, designet og all hjelpen vi har fått av henne. Ord mangler om hvor viktig hun er for Qoalafied.

Lucas Czajko
Australia Handler

Uten Lucas hadde vi ikke kunne planlagt så lett som vi har gjort i Australia. Han er personen som tar i mot bagasjen og som henter bilen vi kjøper mange måneder før vi ankommer landet. Uten han hadde planleggingen blitt uhyre mer komplisert. Og uansett spørsmål vi har så svarer han gjerne!

REISETANKER