Vi kom oss til toppen på Table Mountain

Siden vi allerede har prøvd oss på å gå opp til Table Mountain forrige uke, og endte opp å gå helt feil i 4 timer, bestemte vi oss for å kjøre opp med cable carts denne gang.

Vi tenkte det var greit å være tidlig ute for å unngå kø, men det var det visst mange andre som også hadde tenkt. Det var 2 kjempelange køer som ventet oss, en for å kjøpe billetter å en for å gå opp. Det kom til å gå minst 2timer i kø før vi kom oss opp.

Vi kom i snakk med ett kjempe koselig ektepar som sto bak oss i køen, de hadde vert på toppen mange ganger før. De betrygget oss om at køen var vel verdt det. Da vi endelig hadde fått kjøpt oss billetter, og var klar til å stille oss i kø nr2 fikk vi øye på ekteparet som vinket til oss. På en eller annen måte hadde de klart å skippe hele køen, og sto nå å ventet på vognene som gikk opp. De ropte til vaktene at vi var med dem, og de slapp oss rett gjennom. Her sparte vi en time å to i kø, flaks for oss at vi kom i snakk med akkurat dem.

Både jeg og Tor har høydeskrekk, og vi kunne høre hverandres puls mens vi sakte men sikkert steg oppover. Er sikker på de presset inn rundt 20mann i vognene, og gulvet roterte slik at alle fikk se utsikten.

En ting er sikkert, det var verdt å få pulsen til å slå! Den utsikten som ventet oss på toppen. Det var ikke mer enn 5 grader på toppen, men vi ble allikevel værende ett par timer før vi måtte kaste inn håndkledene å innse at det var for kaldt.  Vi måtte jo trås alt nyte den spektakulære utsikten, og utforske områdene.

Bildene snakker for seg selv:

Se Vlog fra dagen:

By |2018-08-10T17:09:51+00:00august 9th, 2018|Oss, Sør Afrika|0 Comments

About the Author:

Hi, I am Therese. I recently quit my job to travel the world with my hubbie. I like to write about animals, living in the moment and experiences I feel alter something in my life.I like adventures, animals and living in the moment. You don't have to sacrifice the future to be able to enjoy whats in front of you, and my goal is to show people that it's possible to both.Don't hesitate to send me a message about anything that crosses your mind. I will happily provide travel tips too.

Leave A Comment