Loading...
Våre Destinasjoner2018-04-25T13:33:57+00:00

Destinasjoner

Les om våre destinasjoner, våre planer der, og hvorfor vi har valgt akuratt disse destinasjonene.

GladeLemurer

Fra juni til slutten av Juli finner du oss på en Afrikansk øy som heter Madagaskar. Denne magiske øyen, kjent for «Land of Lemurs» hvor ca 90% av alle planter og dyr som lever her, finner du faktisk ingen andre steder i verden.
For oss er den noe vi ikke kan gå glipp av.

Vi skal tilbringe 2 hele måneder på  reise rundt i Madagaskar. Hvor vi skal gjør alt fra snorkling, dykking, utforske kulturer, og oppleve dyreliv.

Nærbilde av en løve.

To Uker av August tilbringer vi i Cape Town, Sør Afrika. Vi ønsker å oppleve bylivet, og Afrikansk kultur på sitt beste.Vi vil gå opp Table Mountain, og besøke den berømte pingvin stranden, dra på Vinsmaking, dykke med haier, og selfølgelig Cape Hope.

Om vi får tid, ønsker vi også å besøke Johannesburg da vi har hørt så mye fint om byen.

Namibias ørken

I slutten av August finner du oss i Namibia. Vi spurte en venn av oss som har reist mye rundt i Afrika, om hvilket land i Afrika vi burde få med oss. Hun svarte Namibia uten å nøle. i 16 dager skal vi besøke Nasjonalparker og Cape Cross sel reservat. Vi skal besøke Deadvlei ørken og Sandwich Harbour. 2stk safariturer er allerede planlagt. den tradisjonelle nede på bakken, og en i en flyvende ballong. vi ska også utforske ørkenen på firhjuling.

Vi gleder oss skikkelig til å besøke Namibia!

Wallaby Mor

I 9 måneder skal vi reise rund i Australia. Dette er opprinnelsen til vår opprinnelige plan, og vi tilbringer ganske mye tid her, bare fordi det er så «grævla» stort. Det er også backpacker vennlig og ligger helt på motsatt side av hvor vi bor. Vi lander i Melbourne, kjører nordover på kystveien – en bil fylt med surfebrett, snorklingutstyr, sykling, rulleskøyter og hike ustyr.

Også på listen er en reise over til Tazmania, vi har hørt noen rykter om øya, og kan ikke vente med å reise hit.

New Zealand vei
 Vi skal tilbringe en måned i vakre New Zealand, som ofte sammenlignes med vårt hjemland i mange aspekter som levemåte, kultur og klima. Men vi synes fortsatt det er verdt å besøke»denne delen av verden». Mest utrolig er kanskje en av de få stedene du kan vandre gjennom tropisk skog direkte inn i en isbre! Rett og slett fantastisk.

Vi er fortsatt i planleggingsprosessen til New Zealand, så vi vet egentlig ikke ennå hvor lenge, hvor vi skal eller hva vi skal gjøre på. Så hold deg oppdatert!

Toppen av Machu Pichu

Peru er den siste destinasjonen vi reiser til. Vi ankommer July 2019 til «The land of Inkas». Vi ser virkelig frem til å gåturen opp til det berømte Machu Pichu, og oppleve det allmektige dyret Alpakka. Vi er fremdeles i en planleggingsfase når det kommer til Peru. Så her oppdaterer vi så fort vi vet noe mer.

Over 1 år

100 destinasjoner

Det er vanskeligog forklare hvor mye vi ser frem til å reise, og hvor mange timer vi har lagt i planleggingen. Det kan hende at vi legger til flere land og destinasjoner etterhvert, eller når vi er tilbake i Norge. Vi liker å tro at vi kan reise så mye vi vil, og vi kommer til å reise så mye vi bare kan.

Therese & Tor