Vi har badet med Delfiner!!

Jeg har våknet minst 5 ganger i natt, i full panikk og livredd for at vi skulle forsove oss. Kl.06.00 klarte jeg ikke vente mere, så jeg sto opp å begynte å pakke klar for dagen.

KL.07.00 ble vi hentet av en minibuss som kjørte oss videre til båten vi skulle kjøre. Vi kjørte også innom ett par hoteller til for å plukke opp flere som hadde booket samme tur som oss.

Én liten halvtime på båt, og vi var fremme ved delfinområdet. Nå gjaldt det å følge godt med etter delfiner å hoppe ut i sjøen med en gang guiden gav klar signal.

Allerede etter første gang ut i vannet kunne vi se ville delfiner bare på noen meters avstand. Rundt 3 eller fjerde gang satt vi i kø til å hoppe ut i på venstre siden av båten, hvor jeg var siste mann av 5stk. Akkurat i det guiden gav klar signal tok jeg en liten titt til høyre, og kunne glimte noen få finner. Jeg hoppet ut i på motsatt side av alle andre å fy Søren det er jeg glad for! Ikke  bare var det 8-9 delfiner som ventet på meg der, men jeg fikk også svømme helt bort å klappe på 2stk. Mens alle de andre lå å plasket etter ett glimt på andre siden, hadde jeg mitt eget lille perfekte øyeblikk helt for meg selv. Allerede der var pengene verdt det for min del!

Etter en time måtte vi motvillig dra videre. Neste plan på tapeten ventet, nemlig snorkling ved korallrev. Veldig mye fint å se på, men mulig jeg fortsatt var i delfin tåka!

Vi fortsatte ferden til en ubebodd øy som het Ile aux benetiers, her ventet grilling som også var inkludert i prisen! Selv om det ikke bodde folk på øye var det likevel mange som hadde reist ut for å selge turistene suvenirer.  Mye fint, men litt stive priser etter min smak.

Alt i alt en MEGET vellykket dag, og er absolutt noe du må hive deg på om du skal til Mauritius!

Sjekk ut dagens Vlog:

By |2018-07-22T17:45:51+00:00juli 12th, 2018|Alle, Dyr, Mauritius|0 Comments

About the Author:

Hi, I am Therese. I recently quit my job to travel the world with my hubbie. I like to write about animals, living in the moment and experiences I feel alter something in my life.I like adventures, animals and living in the moment. You don't have to sacrifice the future to be able to enjoy whats in front of you, and my goal is to show people that it's possible to both.Don't hesitate to send me a message about anything that crosses your mind. I will happily provide travel tips too.

Leave A Comment